Често задавани въпроси

ЗА ПРОДУКТИТЕ HAIR JAZZ


Мога ли да използвам само шампоана или само лосиона?
За да постигнете най-добри резултати, препоръчваме да използвате както шампоана с лосиона, така и цялата грижа за коса. Не е достатъчно да се грижите само за корените на косата и за растежа ѝ. Необходимо е също така да се уверите, че косата е поддържана до връхчетата, за да избегнете изсушаването ѝ. Какво ще се случи, ако повече не използвам продукта?
Ако престанете да използвате продуктите на HAIR JAZZ, косата Ви започва да расте нормално след няколко седмици. HAIR JAZZ може ли да се използва от тези, които са обезцветили косата си (до русо)?
Продуктите HAIR JAZZ са за всякакъв тип коса. Те съдържат алкохол и екстракт от яйчена черупка и биха могли да изсушат косата Ви. В този случай Ви препоръчваме да използвате шампоана HAIR JAZZ само в корените на косата. По дължината на косата можете да използвате собствена маска за коса или да я измиете както обикновено.Мога ли да използвам JAZZ HAIR върху чувствителен скалп или при псориазис?
При чувствителен скалп Ви препоръчваме първо да се консултирате с дерматолог и да му покажете списъка със съставките.
Не препоръчваме използването на продуктите HAIR JAZZ при псориазис.

 

Hair Jazz има ли някакъв ефект върху космите по лицето или тялото?

HAIR JAZZ не влияе на растежа на космите по лицето или тялото, тъй като:

a) Трябва да оставите шампоана HAIR JAZZ и лосиона за коса да действа две минути, за да има ефект.

б) Космите по лицето и тялото са с ограничена дължина (космите на ръцете, краката и лицето могат да достигнат само генетично заложената си дължина). За дължината на косата обаче няма ограничения.

 

Мога ли да редувам HAIR JAZZ с обичайните си продукти?
В дните, в които не използвате продуктите на HAIR JAZZ, можете да използвате обичайните си продукти.Бременните жени могат ли да използват HAIR JAZZ?
Бременните жени и кърмачките могат да използват продуктите на HAIR JAZZ за коса. Витамините HAIR JAZZ не се препоръчват за тях.Децата могат ли да използват продуктите за коса и витамините HAIR JAZZ?
Витамините HAIR JAZZ не са подходящи за деца. Ако е наистина необходимо, децата могат да използват продуктите HAIR JAZZ за коса след навършването на 12 години. Въпреки това, смятаме, че децата трябва да използват специално създадени за тях шампоани.
Продуктите за коса HAIR JAZZ са създадени за възрастни. Мога ли да използвам HAIR JAZZ върху боядисана коса?
Можете да използвате HAIR JAZZ върху боядисана коса, но трябва да имате предвид, че продуктите на HAIR JAZZ не са създадени, така че да запазват цвета на косата. Препоръчваме Ви да използвате продукти, специално предназначени за боядисана коса. 

 

Колко време е необходимо да се използват продуктите преди да има резултат?

Ефектът започва да се проявява след като сте употребявали продуктите HAIR JAZZ в продължение на 6-8 седмици.ИЗПРАЩАНЕ И ДОСТАВКА


Какви методи за доставка предлагате?
Към момента предлагаме доставка чрез куриерската фирма Спиди (Speedy).


Колко дълго ще трябва да чакам за поръчката си?
Приблизителното време за доставка е 3-5 работни дни.


От доставката ми липсват артикули. Какво трябва да направя?
Моля, свържете се с нас на адрес: info@hairjazz.bg СИГУРНОСТ НА РАЗПЛАЩАНИЯТА В ИНТЕРНЕТ

 

Безопасно ли е да пазарувам онлайн от Hair Jazz?
Гарантираме сигурността на данните в онлайн магазина на Hair Jazz.


Какви опции за плащане приемате?
Сигурно плащане на куриера чрез наложен платеж.


Цените включват ли ДДС?
Да, всички цени са с включен ДДС.ПОРЪЧКИ


Как да направя поръчка онлайн?
Можете да направите поръчка лесно само чрез няколко стъпки:
1. Прегледайте, изберете и добавете в количката продукти на Hair Jazz
2. Изберете метода за доставка и плащане, за да завършите поръчката си
3. Ще получите имейл за потвърждение


Може ли да поръчам по телефона?
Не, не приемаме поръчки по телефона. Но отделът ни за обслужване на клиенти с удоволствие ще Ви помогне с поръчката, ако имате затруднения.


Не получих имейл за потвърждение. Какво трябва да направя?
Първо проверете в папката за нежелана поща (спам). Ако и след това не можете да намерите имейла за потвърждение, се свържете с отдела за обслужване на клиенти на адрес info@hairjazz.bgУКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБАШампоан HAIR JAZZ: Препоръчваме Ви да използвате малко количество шампоан HAIR JAZZ на всеки два или три дни. Използвайте шампоана HAIR JAZZ доколкото е възможно само върху скалпа (корените на косата). Втрийте леко с масажни движения с връхчетата на пръстите. Оставете да действа 3-4 минути и след това изплакнете с топла вода. Важно е да миете само скалпа, тъй като HAIR JAZZ трябва да проникне във фоликула на косъма. Краищата на косата не са толкова замърсени колкото е скалпът. Достатъчно е да измиете само корените на косата с шампоана на HAIR JAZZ, а краищата - с вода.

 


Балсам HAIR JAZZ: След използването на шампоана, нанесете малко количество балсам за коса, оставете го да действа 1-2 минути, след това изплакнете с топла вода.

 


Хидратираща маска HAIR JAZZ: Нанесете равномерно маската върху чиста и влажна коса, по цялата дължина до краищата ѝ. Оставете маската да действа 3-5 минути, след това изплакнете с топла вода. Не нанасяйте маската за коса директно върху скалпа (кожата на главата). Ако искате да миете косата си всеки ден, можете да редувате други любими продукти с тези на HAIR JAZZ. 

 


Лосион HAIR JAZZ: Използвайте кърпа, за да подсушите леко косата, след което напръскайте лосиона директно върху скалпа (кожата на главата) и леко масажирайте в продължение на 1-2 минути. Да не се изплаква. Използвайте лосиона Hair Jazz на всеки 2-3 дни.

 


Серум HAIR JAZZ: Напръскайте върху пръстите серума за коса HAIR JAZZ.  Нанесете равномерно серума за коса HAIR JAZZ.върху СУХИТЕ краища на косата. Препоръчваме Ви да не разресвате веднага косата си, а да оставите серума десет минути, за да подейства и да попие в косъма.

 


Витамини HAIR JAZZ: Вземайте по две таблетки сутрин, с голяма чаша вода.

 


Крем за коса без изплакване HAIR JAZZ: Нанесете равномерно върху чистата и подсушена с кърпа коса и стилизирайте според предпочитанията си. Може да се използва върху суха коса за завършване на прическата, за още повече съвършенство.

 

Термозащита за коса HAIR JAZZ: Преди да използвате сешоар, напръскайте с термозащитата HAIR JAZZ цялата (влажна) коса.

Преди да използвате пресата за изправяне на коса, изсушете напълно косата и след това напръскайте продукта върху косата.

Подходящ за ежедневна употреба.

Loading...