Правила и условия

Условия за работа с Hair Jazz

 

Как да пазарувате от Hair Jazz:

Трябва да сте на 18 или повече години, за да можете да пазарувате от Hair Jazz. В противен случай трябва да сте получили разрешение от родителите си.

Ако имате някакви въпроси относно продуктите, които се продават от Hair Jazz, не се колебайте да се свържете с нас. След като сте решили какво искате да купите и сте го добавили в кошницата си, ще бъдете помолени да приемете нашите условия. Моля, проверете дали цялата информация е правилна, след което потвърдете покупката.

Всички цени са с включен ДДС.

Всички споразумения ще се сключват на български език. След като завършите поръчката си, ще получите потвърждение.

 

Политика за лични данни:

За да пазарувате от Hair Jazz, трябва да посочите следната информация:

·      Име

·      Адрес

·      Телефонен номер

·      Имейл адрес

Тези данни са ни нужни, за да можем да обработим и доставим поръчката Ви.

Личната информация ще се запише в Hair Jazz и ще се съхранява за период от пет години, преди да бъде изтрита. Ще събираме лична информация само с Вашето съгласие. Hair Jazz отговаря за събраните за Вас данни и достъпа до тях.

Събраната от Hair Jazz информация няма да бъде използвана или продавана на трети страни, като няма да се записва чувствителна лична информация. Имате правото по всяко време да проверите информацията, която сме записали относно Вас. Това Ваше право произтича от Закона за поверителност на личните данни.

Loading...